Lánybúcsú outfit ötletek

Lánybúcsú outfit
Lánybúcsú outfit ötletek
Ne essetek abba a hibába, hogy a lánybúcsúra készülődve nem tudjátok mit vegyetek fel – Beszéljétek át időben, hogy ki mit fog viselni.

A menyasszonynak ki kell tűnnie közületek, így az a szín, amit neki szántok másokon ne jelenljen meg nagy felületen. Például ha a menyasszony kedvenc színe a kék, akkor viselhet kék felsőt, de ti maximum kék kiegészítőt vegyetek fel és mindenki fehér (vagy fekete) felsőt válasszon.

Gyakori szokás a menyasszonyra fátylat adni és tüllszoknyába öltöztetni,

de ilyet csak akkor ajánlunk, ha benne van ő is. Ha nem szeretne nagyon kitűnni, akkor csak szolid kiegészítőkben gondolkodjatok.

Ha egyenpóló mellett döntötök, azzal nem lőhettek mellé – ha nem találtok megfelelő mintát, mindenki jöjjön fekete topban, farmerral. A fekete karcsúsít és ez a szett mindenki szekrényében megtalálható! Bármilyen színű kitűző jól mutat a sötét pólón, főleg ha a menyasszony fehér felsőben, farmerban van.

Válasszatok olyan cipőt, amiben bírtok menni,

mert ki tudja, merrefelé visz majd az utatok, ha elkezditek a lánybúcsús játékokat. Praktikus, kis táskát vigyetek a bulira, melyben elfér a pénztárcátok és nem zavar titeket a feladatok végrehajtásában.

Ajánlott tartalom