Kiemelt,Lánybúcsú

Ezzel teszitek tönkre a lánybúcsút

Ezzel teszitek tönkre a lánybúcsút
Muszáj szót ejtenünk a lánybúcsúk árnyoldalairól, hiszen ha nem ismered ezeket, nem tudsz tökéletes bulit sem szervezni.

Alkohol

Sok sok alkohol. Erre vigyázzatok! A menyasszonyba valószínűleg ömleni fog az alkohol, hiszen akár – egymás tudtán kívül – mindenki itatni akarja. Hagyjatok szünetet a koccintások között, itassatok sok-sok (még több!) vizet a menyasszonnyal és gondoskodjatok a vacsorájáról is. Ha ezeket betartjátok, kevésbé lesz húzós a másnap és nem készül olyan sok ciki fotó.

Szóba kerülnek az exek

Kellemetlen lehet – vagy azért mert rossz volt a kapcsolat, vagy épp ellenkezőleg: felelevenít valami kellemeset a menyasszony. Egy pasi kibeszélése jöhet csak szóba: a vőlegényé! Úghogy az exeket most hanyagoljátok.

Nem szervezitek le a programokat

Foglaljatok asztalt, készüljetek fel a lánybúcsúra! Nincs szomorúbb, mint egy menyasszony, aki alig várja, hogy egy nagy bulit csaptok neki, de kiderül, hogy senki sem foglalt helyet vagy készült játékokkal. Persze előfordul, hogy valami miatt nincs időtök a szervezésre, így nyugodtan forduljatok hozzánk, hiszen akár az utolsó pillanatban is megrendelheted a lánybúcsús feladatokat tartalmazó S.O.S. csomagot ide kattintva.

Nem ismered a menyasszonyt

Lehet, hogy te pikáns feladatokat terveztél és erotikus ajándékokat fog kapni a többiektől, viszont ha ő inkább egy kifinomultabb, elegánsabb lánybúcsúra vágyott, akkor csalódni fog. Ha valami miatt rád esett a szervezés feladata, ám nem jól ismered a menyasszonyt, akkor puhatolózz, kérdezősködj, akár tőle! Kevésbé ciki a menyasszonytól megtudakolni, hogy mi jönne be neki, minthogy olyan programot szerveztek, amiben csalódik vagy egyáltalán nem jön be neki.

Nem készül fénykép

Akksi feltöltve, galéria kiürítve: készüljetek, hogy sok kép fog készülni. Kérjetek meg az utcán embereket, hogy készítsenek csoportképet vagy szerezz be egy szelfi botot. Megismételhetetlen élmény egy lánybúcsú – őrizzétek meg fényépekkel az emlékét!

 

Még szintén kedvelheted...