5 dolog, amit nem hagyhatsz ki a lánybúcsúból

5 dolog, amit nem hagyhatsz ki a lánybúcsúból
Összeszedtük nektek a legjobb lánybúcsúk 5 kihagyhatatlan pontját!

5. Játékok

Nincs lánybúcsú játékok nélkül! A menyasszony ízlésének megfelelően készüljetek vicces, nehéz, vagy akár pikáns feladatokkal, hogy méltó legyen a feleség címre. Válogass termékeink közül és találd meg a legmegfelelőbb csomagot ide kattintva!

4. Pasik

Csak csajoknak szól a buli – vagy mégsem? Akarva-akaratlanul bele fogtok botlani pasikba, akik (nagy átlagban) imádják a lánybúcsús különítményeket. Vonjátok be őket a játékokba, hadd legyen meglepve a vőlegény, mikor véletlenül lát majd 1-2 pasis szelfit – egy kis féltékenység nem árt. Túlzásba ne essetek, nem illik és felesleges is nyomulósnak lenni.

3. Pezsgő

Pezsgő = ünneplés! Kell még magyarázni? Készülj a létszámnak megfelelő mennyiségű üveggel, senki se maradjon szomjas.

Tipp: Tegyetek vattacukrot a poharakra – koccintás után lökjétek be a buborékok közé!

2. Emlékek

A teljes lánybúcsú alatt fotózzatok, videózzatok! Másnap szelektáljatok és töröljétek a nem megfelelő -khm- állapotban készült képeket, hogy csak a vicces és szép emlékek maradjanak meg. Ezeket az emlékeket és képeket sohasem tudjátok majd pótolni, így mindenképp legyen 1-2 lány, aki figyel, hogy készüljenek fotók!

1. Menyasszony

Bármennyire viccesen hangzik, ne felejtsétek el meghívni a menyasszonyt. Ha nem kap pontos helyszínt és időpontot a lánybúcsúról, az nem fog jól esni neki. Tehát nem elég, ha beszéltek vele helyszín vagy program ötletekről, legyen egy hivatalos meghívás.
El sem hiszed, de a lánybúcsút szervezők egy része asztalfoglalásnál elfelejti beleszámolni a menyasszonyt, annyira evidens neki, hogy ott lesz – te ne ess ebbe a hibába!