Kellenek a lánybúcsúra ajándékok?

Macaron ajándékba
Kellenek a lánybúcsúra ajándékok?
Nagy dilemma, ha nincs meghatározva, hogy vigyünk-e ajándékot a menyasszonynak. Milyen ciki, ha mindenki visz, te meg nem tudsz semmit sem adni – készülj fel velünk az ilyen helyzetekre is!
Ha minden jól megy a szervezéssel, akkor előre lefixáltátok az időpontot, a helyszínt, a résztvevőket és a programot – és nem felejtettétek el meghívni a menyasszonyt sem, ám ha SOS szervezitek a lánybúcsút, néhány fontos részlet lehet kimarad.
Ne feledd, hogy a lánybúcsún átadott ajándékokat valaki cipelni fogja! Gondoljátok át, szeretnétek-e ajándékozni és van-e hova tenni a meglepetéseket.
Sokan nem ajándékot adnak, hanem közösen vállalják a költségeket és a lánybúcsús játékokhoz közösen vásárolják meg az italokat, szalagot, kitűzőket, pólókat, így maga a lánybúcsú a meglepetés. Mások ezen felül szeretnek még adni erotikus ajándékokat – ha te is szponzorálnád a nászéjszakát, rengeteg tárgyból választhatsz: irány egy szexshop a csajokkal, ahol plüss bilincset, különböző ízű óvszereket, ehető bugyit vagy melltartót, szemmaszkot, cirógatót, erotikus dobókockát (és még sok más egyebet ) vásárolhattok!
TIPP – Ez a módszer nem cska lánybúcsúra, de bármilyen eseményre bevethető:
Ha annyira nem ismered a társaságot, készíts be egy doboz bonbont vagy egy kis tárgyi ajándékot a táskádba, így ha mindenki ad ajándékot, te is elő tudod húzni. Viszont ha senki sem készült meglepetéssel, akkor ne vedd elő és nem te leszel az egyetlen, aki hozott. 

Ajánlott tartalom