Kiemelt,Lánybúcsú

Kellenek a lánybúcsúra ajándékok?

Kellenek a lánybúcsúra ajándékok?
Nagy dilemma, ha nincs meghatározva, hogy vigyünk-e ajándékot a menyasszonynak. Milyen ciki, ha mindenki visz, te meg nem tudsz semmit sem adni – készülj fel velünk az ilyen helyzetekre is!
Ha minden jól megy a szervezéssel, akkor előre lefixáltátok az időpontot, a helyszínt, a résztvevőket és a programot – és nem felejtettétek el meghívni a menyasszonyt sem, ám ha SOS szervezitek a lánybúcsút, néhány fontos részlet lehet kimarad.
Ne feledd, hogy a lánybúcsún átadott ajándékokat valaki cipelni fogja! Gondoljátok át, szeretnétek-e ajándékozni és van-e hova tenni a meglepetéseket.
Sokan nem ajándékot adnak, hanem közösen vállalják a költségeket és a lánybúcsús játékokhoz közösen vásárolják meg az italokat, szalagot, kitűzőket, pólókat, így maga a lánybúcsú a meglepetés. Mások ezen felül szeretnek még adni erotikus ajándékokat – ha te is szponzorálnád a nászéjszakát, rengeteg tárgyból választhatsz: irány egy szexshop a csajokkal, ahol plüss bilincset, különböző ízű óvszereket, ehető bugyit vagy melltartót, szemmaszkot, cirógatót, erotikus dobókockát (és még sok más egyebet ) vásárolhattok!
TIPP – Ez a módszer nem csak lánybúcsúra, de bármilyen eseményre bevethető:
Ha annyira nem ismered a társaságot, készíts be egy doboz bonbont vagy egy kis tárgyi ajándékot a táskádba, így ha mindenki ad ajándékot, te is elő tudod húzni. Viszont ha senki sem készült meglepetéssel, akkor ne vedd elő és nem te leszel az egyetlen, aki hozott. 

Még szintén kedvelheted...