Lánybúcsú

Tematikus lánybúcsú

Tematikus lánybúcsú

Egyen póló? Szalag? Tiara? Kitűző? Ezek alapok egy lánybúcsún, de ha szerintetek a menyasszony ezeket unalmasnak vagy sablonosnak találja, esetleg imádja a cosplayt, itt az ideje egy tematikus lánybúcsúban gondolkodni – összegyűjtöttük néhány témát, amiből lánybúcsúra válogathattok!
1. Trónok harca
Legyetek ti Daenerys Targaryen vagy Sansa Stark! A középkori uralkodónők és szolgálóik megbabonáznak mindenkit, aki mellett elmentek az utcán.
2. Disney hercegnők
Ki ne akarna a szépséges Belle, a titokzatos Pocahontas vagy a bohókás Ariel lenni? Ezen a napon beöltözhettek kedvenc karaktereteknek! Csináljátok XXI. századi módon: Belle barna parókában, sárga miniruhában egy műszőrmés táskával; Pocahontas arcfestéssel, indián nyaklánccal, barna felsőben, hosszú fekete parókában; Ariel vörös műhajjal, lila, csillogós felsőben és zöld naciban, kagylós nyaklánccal máris tökéletes modern kori hercegnő!
3. Pin up csajok
Legyetek szexi címlaplányok: hajpánt, tussal kihúzott szem, vérvörös rúzs, és miniruha a dresscode!
4. Supergirls
Wonder Woman, Batwoman, Méregcsók, Macskanő, Harley Quinn, Mistique, Vadóc – mind egy-egy erős női karakter, akik magabiztosak, különleges képességeik vannak és a srácok imádják őket. Legyetek erre az estére ti az elérhetetlen Supergirls Squad! Nem kell tetőtől talpig beöltözni, elég a smink, esetleg paróka és egy-egy jellemző kiegészítő, például WomnderWoman övcsat, Macskanő kesztyű, Harley Quinn nyakpánt, Batwoman logós póló.
5. Halloween
Szexi boszik, titokzatos vámpírok, arcra festett koponyák: legyen egy kis borzongás is a lánybúcsúban, hozzátok a frászt a srácokra! Ha a menyasszony vadabb az átlagnál, dobjátok fel a halloween-i tematikát. Hidd el, ilyet nem gyakran láttak lánybúcsún!

Még szintén kedvelheted...