Kiemelt,Lánybúcsú

Hogyan légy a legjobb szervező?

Hogyan légy a legjobb szervező?
Alább összefoglaltuk, hogy te, mint szervező, mire figyelj, hogy a lánybúcsú is jól sikerüljön, de a jókedved neked és a többieknek is megmaradjon.
Figyelj mindig a menyasszony igényeire, hiszen elsősorban róla szól a buli: szeretne-e kifejezetten valamilyen programot vagy van olyan dolog, amit biztos nem akar csinálni? Óvatosnak kell lenned, hogy maradjon azért meglepetés is, de ha van konkrét kérése, tiszteletben kell tartanod.
Szervezz facebook csoportot a résztvevőknek, így megismerhetitek egymást és kikérheted mindenki véleményét a programokról, helyszínekről. Arra mindenképp figyelj, hogy zárt csoportot hozz létre, nehogy a menyasszony belelásson a készülő projektbe.
Légy őszinte, ha van egy kérdés, oszd meg a többiekkel, hogy ne legyen kényelmetlen a későbbiekben- például a lánybúcsú anyagi részénél.
Készülj lánybúcsús játékokkal! Válaszd a személyre szabott lánybúcsús csomagjainkat, így a feladatok, játékok, oklevél, fogadalom ki is lesz pipálva, több gondod nem lesz vele – ezt mi elkészítjük helyetted!
Legyen B terved! A biztonság kedvéért készíts el egy alternatív tervet, ami akkor lép életbe, ha elered az eső vagy később érkezik a menyasszony, mert dugóba került.
Légy türelmes, kedves és nyugodt – ha a lánybúcsú alatt valami nem úgy jön össze, ahogy eltervezted, akkor sincs gond! Tudtad, hogy a legtöbb lánybúcsú nem úgy zajlik, ahogy a szervező kitalálta? Mert kiderül, hogy az egyik lány nem úgy bírja az alkoholt, mint régen vagy a menyasszonynak eszébe jut egy hely és a lefoglalt helyszín helyett inkább oda mennek. Ilyenkor sincs gond, told el a programot vagy csak ússz az árral. Ha látod a menyasszonyon, hogy boldog, nem kell erőltetni az újabb és újabb programokat.
A legjobb szervező nem az, aki mereven ragaszkodik az előírt programokhoz, hanem aki van annyira rugalmas, hogy ha változik valami, akkor bátran és vidáman, felmérve az új helyzetet, abból hozza ki a legjobb bulit!

Még szintén kedvelheted...